Till den lilla

Hade tänkt slänga in en bild senare på de lilla som jag köpt till bebis, :) Igår kom mamma och pappa hem från Gbg och Stockholm och visst hade dom med sig något fint hem, jag och Kristoffer fick ( eller det var ju bebbe som fick egentligen ) sina första par skor. Men som sagt, jag lägger in bilder sen :)


Det går undan,.

Har jobbat som en galning nu i två veckor och äntligen är jag ledig i två dagar sen fortsätter jobbandet! Känns skönt att man kan jobba på som vanligt igen nu då illamåendet gått över så gott som. ;) Har iallfall gått in i vecka 16 nu och om två veckor blir det att fara på ultraljud och få se den lilla äntligen :-) Har redan fått lyssna på bebis hjärtljud och det lät bara bra så snart ska vi få se dig också! Älskade bebis!! Ska också berätta att jag ska på bröllop snart och ska också jobba som fotograf på bröllopet så det kommer komma lite bröllopsbilder här också :) Puss o kram / A


Tävling Hos Erika Sundelin

Jag är med och tävlar Hos Erika om chansen att vinna en valfri Produkt hos tvspelsweb.se
Jag hoppas att jag med denna bild har chansen att vinna, varför jag bidrar med just den här bilden är för att jag är sjukt nöjd med den, satte färgerna på en gång och jag är helt enkelt nöjd och stolt och hoppas att andra gillar den lika mycket om jag gör! :)
 
Jag vill vinna denna Reflexskärm från Tvspelweb för att jag fick testa på min grannes Reflexskärm 5 i 1 110cm och jag bara älskade den så jag hoppas verkligen att jag vinner! :)
själv har jag en som är 56cm men vill utöka mig lite eftersom jag fotograferar mera nu.
 
 
 
 
 

Sofie Eriksson nr 2

Foto: Jag

Sofie Eriksson

Foto: Jag

När Två blir tre!

Som dom flesta har fattat så ska jag och Kristoffer bli föräldrar :)
är skönt att man slipper ljuga om varför man inte kan dricka, och allt som hör till,.
 
Har mått piss dom närmaste 8 veckorna och än så har det inte gått över men snart så,. Hoppas jag :)
 
Är iallfall i vecka 14 så tiden går fort och "snart" är du här hos oss. :)
 

Färg eller svartvitt..?

jag vet inte om jag ska ha den här bilden i färg eller svartvitt, vad tycker ni? 
 

RSS 2.0