Tavla

I måndags var jag i Luleå med Ellis, jag sökte efter lite tyg för att göra två nya tavlor att ha bakom soffan.. Hittade ett tyg som jag tyckte var snyggt och hittade även massa annat fint. Tänkte att jag skulle lägga upp bilder på det jag hade köpt senare idag. Här kommer iallafall en bild på hur tavlorna blev :)


Sitter på jobbet

Just nu sitter jag på jobbet och har nyss ätit lunch, frukosten idag blev två löskokta ägg och ett glas te med grädde, mellanmålet vart keso med färska hallon och lunchen bestod av laxsallad :) på torsdag fyller min älskade år och underdagen ska jag fotografera en tjej, så det kommer åka upp lite nya bilder här i bloggen :)


Veckan som var

Här kommer det lite bilder på vad jag har ätit denna vecka.

Tog tyvärr inga bilder på frukosten men den har varit kokta och stekta ägg.

Måndag: Åt en jätte god lunch på stan, Räksallad med en jätte god sås till.

Tisdag bestod av samma lunch och till middag blev det
kött och grönsaker. Mellanmål medtog av: Hallon och keso.

Onsdags måltider medstod av, Frukost: Hallon och keso, Lunch: Stekta grönsaker, oxfile och mer sallad

Middag: Köttfärg och grönsaker. Mellanmål: en apelsin.

 

Torsdag: Middag blev stekt kyckling med en god grönsallad.

 

frukost blev: äggmjölken Lunch: stekt kyckling och grösaker

Mellanmål: Hallon och keso. Middag blir. kokta ägg.

 

Nästa vecka kommer jag följa en matschema från en bok så då kommer jag ta bilder på det jag lagat. :)

 

 


Första start.

LCFH metoden går riktigt bra faktiskt. God mat får man äta så jag klagar inte :) haft min fina vän hör på besök ett par dagar så vi har hunnit sitta och surra om allt mellan himmel och jord. Idag testade jag den så kallade äggmjölken och den var faktiskt riktigt god, tro de eller ej. Den var riktigt mättande så nu håller jag mig fram till lunch :) om det är någon som vill ha receptet så är det bara och skriva.


allt går som de ska.

Min fina vän har sovit här inatt, får se om det blir fler nätter, vilket jag hoppas på! :)
Nu gör vi oss klara för en vända på stan och ikväll blir det att tatuera sig!


Nu kör vi!

Nu är jag igång med mitt så kallade nya liv, var och simmade idag efter att jag skjutsade krille till jobbet och idag har jag ätit min första måltid via LCHF metoden. det blev kyckling med grönsallad och en god sås till. Nu ska jag snart in till stan för att träffa underbara tjejer. Och mitt mellanmål idag består av keso och varma hallon, lätt mellanmål såhär innan stan.

 


Lägenheten

Tänkte lägga in lite bilder på hur man lägenhet ser ut. Så här ser den ut just nu men det ska in nya möbler i tv rummet. Ny tvbänk och nytt tvbord, men det är så här det ser ut just nu.


Hej.

Hej på er! jag har jobbat hela helgen så därför har jag varit extremt dåligt på att skriva, På torsdag fyller jag år, så kommer inte skriva så mycket fram till dess för jag har mycket att göra, städa lägenheten och baka fika! :)

På fredag åkter jag 30 mil bort för att fota en skotertävling, som att jag längtar :)

Ha det fint mina vänner.

Allt kan verkligen hända.

Det som inte fick hända har hänt, idag åkte jag till vidsel för att umgås med Ellis och Tindra. Jag tog med mig min kamera för att fota Lilltjejen. När jag tar upp kameran för att ta några foton så inder jag att jag har glömt mitt minneskort i min dator så det blev inga bilder idag.
Men det får bli att fota tindra någon annan gång.

Tog iallfall några bilder med min telefon som jag hade tänkt lägga upp! :)

Hade iallfall riktigt trevligt idag med mina älskling tjejer! :)

Naturfotografering.

Var ute och fotograferade lite igår, blev inte alls så många bilder men denna tag jag lite snabbt
innan jag for vidare och sökte jobb. :)

"Modeller" sökes

jag har suttit och funderar lite och kommit fram till något som jag vill göra, jag vill fota alla olika månader och då söker jag folk som kanske vill ställa upp och bli fotade?

jag är inget proffs och gör detta mest för att jag har det som intresse men är någon sugen på att ställa upp så hade det varit jätte roligt.

Skriv till min Hotmail: [email protected]


Modell: sara
Foto: Jag

jag är överlycklig!

Fick ett brev hem idag, där det stod att min kamera inte gick att laga så vet ni vad, jag fick en ny,. tappade ju mitt objektiv också, så jag fick ett nytt sånt också.  jag är sjukt jävla glad så nu kommer ni se fler bilder och mer uppdateringar!

så nu har jag någonting att fota med tills jag köper mig en ny kamera och förhoppningsvis blir det snart,
har bestämt mig för en canon eos 7d! :)

Kamera

Sjukt dålig upptatering men vet inte vad jag ska skriva om. Iallfall,. Kameran är på lagning så den borde väl vara klar snart.

Den 17/2 Åker jag till Amarnäs där jag ska fotografera en Skotertävling, och om jag hinner så ska jag och Kristoffer följa med en vän till storuma där han ska tävla så då blir det att agera fotograf igen! hoppas bara jag hinner hem i tid för jag vill verkligen bara på båda ställerna,.

Och hoppas kameran är klar i tid!

Återkommer på några dagar då kameran är lagad


RSS 2.0